Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Reker & Egg Baguette

SMAK Reker & Egg Baguette er en håndlaget baguette som gir deg den gode skjærgårdsfølelsen. Baguetten er en klassisk lys variant fylt med reker, egg, crispisalat og fyldig majones.

Reker & Egg Baguette
Tilberedning

Spiseklar! 

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C.

Ingredienser
BAGUETTE 55 % (hvetemel, vann, sukker, gjær, iodisert salt, hvetegluten, antioksidant (askorbinsyre), melbehandlingsmiddel (L-cystein)), REKER 17 % (reker, vann, salt, surhetsregulerende midler (natriumsitrat, sitronsyre), konserveringsmidler (natriumben- zoat, kaliumsorbat, natriumacetat), EGG 17 % (kokte skrelte egg fra frittgående høns i lake (vann, salt, sukker, eddik, surhetsregulerende middel (sitronsyre)), MAJONES 9 % (rapsolje, vann, eggeplomme, modifisert potetstivelse, sukker, eddik, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbenzoat), fargestoff (karotener)), CRISPISALAT 2 %. Kan inneholde spor av selleri, sesam, melk og soya. Nettovekt: 230 g.