Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

3 gode grunner til å spise blåbær

Blåbærene fra Cevita er søte, store og saftige – og spesielt utvalgt på grunn av sin gode og søte smak. Her er tre gode grunner til å spise mer av de blå superbærene.

1. Smaken

Blåbær fra Cevita har en mild og aromatisk smak som er helt spesiell. Blåbærsortene våre heter Blue Aroma og Royal Blue, og er to sorter som er kjente for sin gode smak. De søte bærene kan nytes akkurat som de er eller serveres i en frisk salat, til frokostblanding eller i en smoothie. Se alle våre blåbæroppskrifter her.

2. 1 av 5 om dagen 

I de offisielle kostholdsrådene blir vi oppfordret til å spise 5 porsjoner à 100 gram av frukt, bær og grønnsaker hver dag. Mange synes at det er vanskelig å få i seg alle 5 porsjonene, så her kan hendige blåbær være midt i blinken. En håndfull blåbær teller som 1 av 5 om dagen og i tillegg er blåbær en fin kilde til kostfiber.

3. Enkelt å spise på farten 

Blåbærene fra Cevita er perfekt snacks på farten og kommer i et lett beger som enkelt kan åpnes og lukkes. Begeret passer fint i vesken eller sekken, som gjør det lett å nyte friske blåbær på farten. 

Hvor får du kjøpt blåbær fra Cevita? 

Blåbær fra Cevita får du kun kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob's og KIWI.