Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

5 grunner til å velge melon fra Cevita

Cevita Piel de Sapo og Honningmelon er to søte og smakfulle meloner som virkelig burde prøves. Vi deler våre beste grunner til å velge en melon fra Cevita neste gang du er ute og handler.

5 grunner til å velge melon fra Cevita

1. Smaken

Piel de Sapo og Honningmelon er to Cevita-sorter som er spesielt utvalgt på grunn av sin gode smak og svært høye kvalitet. Piel de Sapo er en søt og aromatisk melon med en helt spesiell smak som kan minne om en kombinasjon av honningmelon og pærer. Honningmelonen har en mild smak med undertoner av honning, noe som gjør den til en favoritt hos mange.

2. Frisk oppkvikker

Begge melonene er kalorifattige og en fin kilde til kostfiber og vitamin C. Dette gjør at de kan gi deg en frisk oppkvikker – vitamin C bidrar nemlig til å redusere tretthet og utmattelse. Vi anbefaler å prøve de i en deilig smoothie.

3. Mange fine bruksområder

Søte meloner spises ofte som de er som snacks, men de passer like godt til middag som til dessert. Prøv dem gjerne i friske salater, i smoothie eller server til tapasen – her har vi samlet alle våre beste tapasoppskrifter med melon.

Søte meloner passer perfekt i en rekke tapasretter.

4. Perfekt å ta med seg

Meloner er supre å ta med seg ettersom de kommer i sin egen emballasje i form av et beskyttende skall. I Spania er det ikke uvanlig å ta med seg en melon istedenfor en blomsterbukett når man blir bedt bort på middag.

5. Lang holdbarhet

Meloner er hardføre frukter med lang holdbarhet – hele meloner kan faktisk oppbevares i grønnsaksskuffen i flere måneder. Det er likevel aller best å spise melonen når den er fersk. Husk å ta melonen ut av kjøleskapet litt før du skal spise den, da kommer den gode smaken bedre fram.

Hvor får du kjøpt meloner fra Cevita?

Piel de Sapo og Honningmelon fra Cevita får du kun kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.