Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Nå er blåbærene veldig gode!

Cevita blåbær er nå i sesong! Og de er ekstra store, ekstra søte og ekstra gode!

Nå er blåbærene veldig gode!

Hvorfor spise blåbær hver dag?

Cevita-blåbær er håndplukket og utvalgt på grunn av den gode smaken. Og smaken er i seg selv god nok grunn til å spise blåbær hver dag. Nyt blåbærene rett fra begeret eller bruk dem på frokostblandingen, som fristende topping på fruktfatet eller i en frisk salat. En håndfull blåbær teller som 1 av 5 om dagen, og i tillegg er blåbær en fin kilde til kostfiber. 

Redusert klimaavtrykk med pappbeger

Etter vi byttet fra plast til pappbeger har vi redusert klimafotavtrykket med 48 %, blant annet fordi vi kan frakte den samme mengden blåbær i færre lastebiler. Pappemballasje gjør at blåbærene stables langt mer effektivt i vogntogene – og det har en stor positiv effekt. Hele pakken kan sorteres i papp- og papiravfallet, da vinduet er laget av cellulose. Du kan lese mer om pappbegeret her.

Cevita-kvalitet

Vi reiser verden rundt og året rundt for å finne dem, så du kan være sikker på at de er av god kvalitet. I Marokko har vår blåbærleverandør dyrket tusenvis av ulike sorter. Vi har valgt to – Blue Aroma og Royal Blue. Du får dem fra januar til mai. De er søte og fulle av smak, har perfekt størrelse og høyt innhold av gode næringsstoffer. Og akkurat nå er de på sitt aller beste!

Lag noe godt med blåbær 

Blåbærene er supergode som snacks og mellommåltid, men kan også brukes i ulike oppskrifter. Se våre favorittoppskrifter under. 

Hvor får jeg kjøpt bær fra Cevita?

Cevita blåbær plukker du hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob's og KIWI.