Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Nå er Cevitabærene ekstra gode

Jordbær og blåbær fra Cevita er friske, søte og velsmakende! Og det beste av alt er at du ikke trenger å vente helt til sommeren for å nyte smakfulle og fargerike bær.

Nå er Cevitabærene ekstra gode

Litt om Cevita-jordbær

Cevita-jordbærene er søte, friske og velduftende og sortene heter Victoria og Fandango. De er store og flotte og bærene har som regel en dyp, rød farge. Jordbær inneholder faktisk mer vitamin C enn appelsiner og er i tillegg rike på kostfiber, og er en flott kilde til B-vitaminet folat.

Visste du at?

Visste du at smaken på jordbær kan variere? Mye sol gir søtere bær og gråvær og kjølige temperaturer gir syrligere og friskere bær.

Cevita-kvalitet

Vi har lett verden rundt etter de søteste og mest smakfulle bærene vi kunne finne, og det er de du finner i butikken. Når bærene er merket Cevita vet du at de er av ypperste kvalitet. 

Litt om Cevita-blåbær

Cevita-blåbærene er søte, saftige og ekstra store. Sortene heter Blue Aroma og Royal Blue, og er spesielt utvalgt på grunn av sin gode smak. Bærene har en dyp blå farge og fargen i skallet heter antocyaniner og er et plantestoff. Alle typer blåbær er en flott kilde til kostfiber.

Spis dem som de er

Bærene kan spises akkurat som de er, men de kan også brukes som topping på frokostblanding, i desserter og kaker eller i salater eller fruktfatet. De kan også syltes, om du vil lage hjemmelaget syltetøy.

Oppbevaring

Både jordbær og blåbær bør oppbevares i kjøleskapet ved 2–4 grader. Holdbarheten er nokså kort.

Lag noe godt med bær