Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Sommerlige oppskrifter med Eple & Mangojuice

Vår nye juice Eple og Mango er perfekt til solrike dager og varmere temperaturer. Selv om juicen er supergod som den er, kan den også brukes som hovedingrediens i en mengde sommerlige oppskrifter.

Sommerlige oppskrifter med Eple & Mangojuice

Mocktails

Drinker uten alkohol, eller mocktails, blir stadig mer populært og er en perfekt go-to når man skal servere en drikke som alle liker. De kan være like forfriskende og stas som andre drinker, og den store fordelen er at de kan serveres hele dagen. Mocktails kan enkelt lages hjemme med ulike kombinasjoner av juice, sodavann, litt friske urter og frukt. Her kommer våre beste mocktail-oppskrifter med Eple og Mango!

Mango-koriander shot

Denne fargesterke shoten er litt spicy og passer perfekt til en deilig brunsj. Se oppskriften her. 


Mango mule

Denne mocktailen er perfekt for alle som har en forkjærlighet for friske smaker som lime og ingefær. Se oppskriften her.

Mango-lime surprise 

Denne mocktailen har en balansert smak som ikke er for søt eller for syrlig. Jalapeno gir en overraskende hete! Se oppskriften her. 

Eple og Mango-ispinner

Det er både gøy og enkelt å lage egen is hjemme. Finn frem en isform og et par pinner og slipp kreativiteten løs! Hell juice i formene og tilsett noen biter av din favorittfrukt. Vi anbefaler mango, eple, drue eller banan, om du vil ha en ekstra tropisk ispinne.

Eple og Mango-slush

Man trenger ikke forlate huset for å lage en forfriskende slush man kan nyte i sommervarmen. Det eneste du trenger er en blender og en god dose med is. Regn ca. 2 dl juice til en person, og tilsett dobbelt så mye is i blenderen. Kjør på høy styrke og hell over i glass!

Bonustips!

Frys isbiter av Eple og Mango og tilsett i et glass med farris – kjølende og leskende på samme tid!