Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Våre beste oppskrifter med grønne druer

Grønne druer er fantastisk gode som de er, men kan også være en spennende hovedingrediens i friske retter til hverdags og fest. Prøv en av våre beste oppskrifter med grønne druer!

Våre beste oppskrifter med grønne druer

Grønn druesorbet 

Grønne druer er fulle av smak og kan med noen enkle grep forvandles om til en forfriskende sorbet som passer perfekt til varme sommerdager! Se oppskriften her. 

Bocconcini av grønne druer 

Imponer gjestene med en italiensk-inspirert rett av grønne druer, mascarpone, gorgonzola og sprø valnøtter. Bocconcini passer perfekt som fingermat, forrett eller som en annerledes dessert. Se oppskriften her. 

Frisk salat med eple og druer 

Lag en smakfull salat med grønne druer og topp med en syrlig vinaigrette. Grovhakkede pekannøtter gir ekstra god crunch! Se oppskriften her. 

Om Cevita 

Bare de beste blir merket Cevita. Over hele verden utvikles stadig nye og spennende druesorter, og vi leter hele tiden etter de beste. Og når vi finner dem, merker vi dem med Cevita. Og når du finner dem, merker du det på smaken.

Visste du at?

Gylne druer er et tegn på at druen er ekstra søt? Det er med andre ord en gyllen mulighet til å spise ekstra søte og gode druer. 

Hvor får jeg kjøpt druer fra Cevita? 

Cevita-druer får du kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.