Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Hva er Eat Move Sleep Drømmedøgn?

BAMA og NFF inviterer til årets kuleste opplevelse for alle fotballglade barn født i 2010 og 2011!

Hva er Eat Move Sleep Drømmedøgn?

Med Eat Move Sleep Drømmedøgn lar BAMA og NFF 50 heldige deltakerpar få muligheten til å være med på et helt unikt døgn, som garantert vil gi minner for livet. Barna som blir trukket ut til å delta, vil få være med på morsomme, utfordrende og spennende opplevelser på Ullevaal Stadion, Norges nasjonalarena. 

Dette blir 24 timer fylt med aktiviteter med fokus på individuelle fotballferdigheter, samspill, samhold og nye vennskap. I tillegg får deltakerne lært mer om kosthold og søvn gjennom morsom kunnskapsformidling i tråd med Eat Move Sleeps verdier. 

Den mest unike opplevelsen blir å få overnatte i telt på selveste gressmatta - noe ingen andre har fått gjøre tidligere! Eat Move Sleep Drømmedøgn er et konsept aldri tidligere gjennomført på norsk jord.  

Vil du søke om plass til ditt barn? 

Søk plass her!

Påmelding til Eat Move Sleep Drømmedøgn 

Det er nå mulig å melde seg på i trekningen om en plass til Eat Move Sleep Drømmedøgn. Påmeldingsfristen utløper ved midnatt 28.03.2023.

Til påmeldingen 

Mer informasjon om Eat Move Sleep Drømmedøgn 

Hver vinner får ta med seg en partner, men vedkommende må også være født i 2010-2011. Avklar med partnerens foresatte før dere melder på barna i trekningen.  

Hvert barn som får delta på Eat Move Sleep Drømmedøgn vil få utdelt sin egen drakt, shorts, fotballstrømper og drikkeflaske. Alle måltider under arrangementet dekkes av BAMA og NFF, som også stiller med teltet som deltakerparet sammen vil sove i på Ullevaal-matta.  
 
Under arrangementet vil barna på dagtid få delta på spennende, utfordrende og morsomme fotballaktiviter på Ullevaal Stadion. Barna vil også få unike opplevelser, med blant annet en eksklusiv omvisning i gangene på Ullevaal og landslagsgarderoben. Det blir også underholdning tilpasset deres aldersgruppe.  
 
Om natten får deltakerparene overnatte i hvert sitt telt på gressmatta.  

Som foresatt forplikter man seg til at en ansvarlig voksen reiser med deltakerparet. BAMA og NFF dekker hotellrom i Oslo, og den voksne må være tilgjengelig på kort varsel under hele arrangementet. 

BAMA og Norges Fotballforbund dekker flyreise for langreisende deltakerpar/voksen, slik at flest mulig skal ha mulighet til å delta.  

Når påmeldingsfristen er utløpt vil vi kontakte deltakerne som ble trukket som vinnere. De foresatte må da gi beskjed om de aksepterer plassen på Eat Move Sleep Drømmedøgn.  Mer utfyllende informasjon om bestilling av fly og hotell, samt annen praktisk informasjon vil bli utsendt til vinnerne. 
 
Trykk her for å lese betingelser og vilkår angående trekningen og arrangementet.  

*Vi gjør oppmerksom på at det vil bli tatt foto og video av barna under arrangementet og norske medier vil bli invitert til å dekke arrangementet. De som vinner en plass, vil få tilsendt et samtykkeskjema som fylles ut av en foresatt i forkant. 

Har du noen spørsmål angående arrangementet?  

Fortvil ikke! Vi har lagd en FAQ med en hel haug med spørsmål og svar (link). Der er det en god mulighet for at du finner svaret på akkurat det du lurer på.

Til FAQ

Hva er Eat Move Sleep? 

Eat Move Sleep er et inspirasjonskonsept, som så dagens lys i 2016. Det ble startet av BAMA, i samarbeid med Norges Fotballforbund og EAT. Konseptet skal inspirere barn, unge og voksne til å ta gode valg i hverdagen. Målet har vært å bidra til bedre folkehelse, ved opplyse om fordelene med et sunt kosthold, mer aktivitet og god søvn. 

Les mer om EatMoveSleep