Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Om Jobbfrukt

I samarbeid med BAMA og en landsdekkende gruppe medlemsbedrifter, sysselsetter Jobbfrukt over 600 mennesker som har havnet utenfor ordinært arbeidsliv.

Om Jobbfrukt

Å abonnere på en Jobbfruktkurv betyr mer enn å motta ferske råvarer av høy kvalitet. Du  støtter verdifulle arbeidsplasser for arbeidstakere med tilrettelagte behov, og bidrar til en  bærekraftig utvikling.

Dyrket med kjærlighet

BAMA har et nettverk med over 1400 dyktige produsenter i inn- og utland som leverer råvarer av høy kvalitet til over 900 000 Jobbfruktkurver i året.

Pakket med nøyaktighet

Medarbeidere har gjennomgått BAMAs Jobbfrukt-skole som gir dem nødvendig innsikt i produktene, og lærer dem å behandle råvarene riktig. Med en kurv fra Jobbfrukt får du ferske produkter av den beste kvaliteten.

Vi følger retningslinjene for varehåndtering og mattrygghet, og overholder Mattilsynets regler om hygiene, pakking og distribusjon. I tillegg har vi gode renholdsrutiner i avdelingen og i distribusjonen.

Nært og kjært

Jobbfrukt er representert over hele Norge. Vi fyller din fruktkurv med ferske råvarer og leverer direkte til din lokale bedrift.

Levert med stolthet

Jobbfrukt-kurven blir alltid levert på døren til avtalt tid av en av våre hyggelige medarbeidere.

Mottatt med glede

Våre kunder omfatter store og små bedrifter i offentlig og privat sektor. De har uttalt at de abonnerer på Jobbfrukt-kurven fordi de ønsker å støtte oppom verdifulle arbeidsplasser som daglig gir arbeidsglede til flere hundre mennesker.   

Våre verdier og visjon

Gjennom konseptet Jobbfrukt støtter vi opp under FNs bærekraftsmål nummer 8, som går ut på å fremme varig, inkluderende og bærekraftig økonomisk vekst, og full sysselsetting og anstendig arbeid for alle. Det er økende interesse i samfunnet og i norsk næringsliv at disse målene blir overholdt.

Vi ser frem til å fortsette å spre ekte fruktglede og dele ut kurven med mening.