Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Derfor burde du drikke Cevita Smoothie

Det er mange gode grunner til å ta seg en forfriskende smoothie fra Cevita!

Derfor burde du drikke Cevita Smoothie

Cevita Smoothie er en serie med smakfulle mellommåltider i spennende smakskombinasjoner. Smoothiene består utelukkende av naturlige frukter, grønnsaker og bær og kommer i fire varianter; Blåbær & Granateple, Mango & Goji, Mynte & Ananas og Ananas & Ingefær.

Skikkelig god smak

De fire smoothievariantene er nøye satt sammen av ulike frukter og bær som passer ekstra godt sammen. Enten du er ute etter en frisk, søt eller fyldig smoothie finner du fort en Cevita-smoothie som faller i smak.

Kilde til vitamin C

Alle våre fargerike smoothier er en kilde til vitamin C som har mange viktige funksjoner i kroppen. Vitamin C bidrar til et normalt immunforsvar, virker som en antioksidant og bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Derfor kan det være smart å ta seg en smoothie for å våkne om morgningen og starte dagen med litt ekstra energi.

Teller som 1 av 5 om dagen

Det er mange som synes det kan være vanskelig å få i seg alle de fem porsjonene med frukt og grønt som anbefales å få i seg daglig. Alle Cevita Smoothie-variantene teller som 1 av 5 om dagen og kan være en veldig enkel måte å få i seg en av porsjonene på. Det skal likevel nevnes at det ikke er anbefalt at man drikker mer enn 1 av porsjonene som smoothie eller juice.

Superfine på farten

Alle smoothiene våre kommer i en praktisk porsjonsstørrelse som passer fint i sekken eller i treningsbagen. Flaskene er også laget av 100 % resirkulert plast (rPET) og kan selvsagt pantes. Cevita Smoothie er perfekte på farten, før eller etter trening eller som ekstra påfyll når du er litt sulten.

Hvor får du kjøpt smoothie fra Cevita?

Du får kjøpt smoothie fra Cevita hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.