Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Dette må du vite om Autumn Crisp

Cevita Autumn Crisp er en stor druefavoritt og nå er den endelig tilbake! Bli bedre kjent med Autumn Crisp og finn ut hvorfor den er så god.

Dette må du vite om Autumn Crisp

Kanskje verdens beste drue

Autumn Crisp regnes av mange som verdens beste drue. Druen er stor og saftig, og den har en sprøhet av de sjeldne. Det er ikke uten grunn at «crisp» er en del av navnet. Autumn Crisp har også en helt unik smak. Den er søt og velbalansert og har et lite hint av muskat. Det er flere grunner til at Autumn Crisp blir en ekstra god drue, men vi mener det er kombinasjonen av et rikt jordsmonn og mye sol og varme som gjør den helt spesiell.

Aller best nå 

Nå på høsten får du kjøpt Autumn Crisp i september og oktober. Da henter vi druene fra Italia og Spania. Her har druene blitt gylne gjennom middelhavssommeren og er fulle av god smak. Dette er sesongens ferskeste druer, noe du virkelig merker på smaken. Denne perioden er kort, så her gjelder det å benytte seg av anledningen!

En skvis lime er ekstra godt på ferske druer.

Tips!

Se etter Autumn Crisp med en mer gyllen farge – de er ekstra søte.

Ikke bare snacks

De fleste spiser Autumn Crisp akkurat som den er, både som snacks, kos og mellommåltid, men den er også ypperlig å bruke i matlagningen. Den er spesielt god å bruke i salat på grunn av den sprø konsistensen. Prøv den gjerne i en waldorfsalat eller i en enkel rucculasalat.

Oppbevaring

Autumn Crisp bør oppbevares nederst i kjøleskapet. Druer vokser i et tørt klima, og trives derfor ikke med for mye fuktighet. Vask druene rett før du skal spise dem, slik at de ikke blir liggende fuktige i kjøleskapet.

Tips!

Ta gjerne ut druene en time før du skal spise dem for smakens skyld.

Cevita Autumn Crisp er kun tilgjengelig i en begrenset periode. Du finner Autumn Crisp hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacobs’s og KIWI.