Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

God juice til julefrokosten

Julefrokosten er helt spesiell for mange og blir ekstra fin med en Cevita-juice på bordet.

God juice til julefrokosten

Variantene Appelsin og Appelsin med fruktkjøtt er søte og smakfulle juicer som virkelig gir deg smaken av jul. Juicene er presset av solmodne appelsiner som er håndplukket på sitt aller beste. Juicene kommer rett fra naturen, uten tilsetninger av noe slag. Så, åpne korken og nyt julefrokosten!

Smart frokostdrikke

Våre appelsin- og klementinjuicer er rike på vitamin C som bidrar til et normalt immunforsvar, virker som en antioksidant i kroppen og bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Derfor er det smart og godt å ta seg et glass appelsinjuice for å våkne, og starte dagen med litt ekstra energi. Ett glass appelsin- eller klementinjuice er nok til å dekke daglig anbefalt inntak av C-vitamin.

Juice til julematen

Det er ikke bare til frokost man kan nyte et deilig glass med fargerik juice. Vi har mange forskjellige friske, pressede juice i forskjellige smaker som passer utmerket til alle typer fest- og julemat. Vår syrlige Eplemost fra Telemark er for eksempel veldig god til pinnekjøtt, mens Rød Appelsin er ekstra god til lutefisk og ribbe. Til ost og kjeks kan man servere Lambrusco-druejuice, som er ekstra søt og aromatisk. Alle våre friske, pressede juice kan blandes ut med farris for å lage en leskende og mild drikke.

Hvor får du kjøpt frisk, presset juice fra Cevita?

Frisk, presset juice fra Cevita får du kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.