Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Slik kutter du mango

Våre saftige og solmodne mangoer kan kuttes på en mengde ulike måter – vi deler våre favorittmetoder.

Slik kutter du mango

Cevita-Mango

En Cevita-Mango er helt spesiell! Den er stor, søt og ordentlig saftig. Våre aromatiske mangoer henger lenge på treet som bidrar til at de oppnår riktig farge, god størrelse og at fruktkjøttet får en utrolig sødme. I tillegg kan du gjenkjenne en Cevita-Mango ved at fruktkjøttet ikke inneholder en eneste fibertråd.

Ruter

Skjær ned langs steinen på begge sider. Rut opp fruktkjøttet for å lage terninger i ønsket størrelse. Bruk en skarp kniv, men vær forsiktig slik at du ikke kutter i skallet. Brett ut mangoen og skjær av bitene langs skallet.

Skiver

Skjær ned langs steinen på begge sider. Legg mangoen med snittflaten ned og kutt gjennom hele skallet til du får fine skiver. Spis skivene som de er, eller kutt i mindre biter.

Hvis du vil ha skiver uten skall kan du gjerne skrelle mangoen med en grønnsaksskreller først, men vær forsiktig – mangoen kan være vanskelig å håndtere uten skall.

Halvdeler

Skjær ned langs steinen på begge sider. Finn fram et høyt og tynt glass og dra mangodelene mot glasset slik at skallet preller av. På denne måten slipper du å la masse god mango gå til spille. Del gjerne mangoen i mindre biter om ønskelig.

Visste du at?

Mango er en av de mest spiste fruktene i verden.

Nå kan du nyte mangoen akkurat som den er, eller bruke den i forskjellige oppskrifter. Den passer godt til alt fra topping på granola eller i friske middagsretter.

Hvor får du kjøpt Mango fra Cevita?

Mango fra Cevita får du kun kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.