Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Tre kjennetegn ved Cevita-appelsiner

Cevita-appelsiner er søte, saftige og supergode! Hvorfor er det slik? Vi tror det er fordi vi aldri kompromisser på kvalitet.

Tre kjennetegn ved Cevita-appelsiner

1. De er dyrket på verdens beste plantasjer 

Cevita-appelsinene er dyrket på verdens beste plantasjer i et jordsmonn som er fruktbart og som fremmer sunn vekst av appelsintreet. Plantasjene er nøye utvalgt og har optimale solforhold som gjør at appelsinene vokser seg søte og saftige. Klimaet, som for eksempel temperatur, fuktighet og høyde over havet, er med på å skape gode vekstforhold. I tillegg er plantasjene utrustet med dyktige og erfarne bønder som tar vare på appelsintrærne og frukten, og passer på at de vokser som de skal.

Visste du at?

Cevita selges kun hos NorgesGruppen. Det vil si Meny, Spar, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacobs og Kiwi.

2. Smaken 

I Cevita er det innsiden som teller. Det absolutt viktigste for oss er at appelsinene er ekstra smakfulle, ikke at de er ekstra store eller perfekte. De beste appelsinene er faktisk som regel middels i størrelsen, ikke for store eller for små. En Cevita-appelsin skal være søt, frisk og litt syrlig i smaken. Konsistensen må også være på plass før vi setter merket vårt på appelsinen. Det betyr at appelsinen må være både saftig og frisk.

Les mer om oppbevaring, bruk og næringsinnhold.

3. Merket 

Det aller tydeligste kjennetegnet med appelsinene er at de er merket Cevita. Når en appelsin er merket Cevita, skal du vite at den er ekstra saftig og søt, og at den er lett å skrelle. Vi har lett verden rundt etter de søteste og mest smakfulle appelsinene vi kunne finne, og det er de du finner i butikken.