Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Tre lekre oppskrifter med klementin

Klementiner fra Cevita er søte, saftige og fulle av smak – og akkurat nå er de ekstra gode. Prøv de i en av våre friske og superenkle oppskrifter.

Tre lekre oppskrifter med klementin

De små, oransje sitrusfruktene er veldig populære her til lands, og det er ikke uten grunn. Klementinene fra Cevita er av ypperste kvalitet og har fantastisk smak og et saftig fruktkjøtt. De er i tillegg rike på vitamin C, som bidrar til et normalt immunforsvar, virker som en antioksidant og bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Akkurat nå er klementinene ekstra gode, så det er bare å nyte dem så lenge de er her! 

Vet du egentlig hva forskjellen på klementiner og mandariner er? Les mer her.

Sitrussalat

Denne fargerike salaten gir deg klementin, grapefrukt og appelsin i skjønn harmoni. Topp med frisk sitronmelisse og hakkede pekannøtter som gir deilig crunch! Hele oppskriften finner du her.

Spinatsalat med klementiner og feta

Klementiner gir en herlig friskhet og sødme til denne smakfulle salaten. Server til lunsj eller som middagstilbehør til svin eller kylling. Hele oppskriften finner du her.

Klementinskiver med kokos og kanel

Søte klementiner er perfekt som dessert! Server skiver av klementin med sprø kokosflak og dryss over kanel. Enkelt og utrolig godt! Hele oppskriften finner du her.

Hvor får du kjøpt klementiner fra Cevita?

Klementiner fra Cevita får du kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.