Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

5 fantastiske oppskrifter med melon

Melonene fra Cevita er søte, saftige og smakfulle – og på sitt aller beste i sommersesongen. Meloner spises ofte som de er, men de er også fantastisk gode i matlaging. La deg inspirere våre beste oppskrifter med sommerens søteste meloner.

5 fantastiske oppskrifter med melon

Piel de Sapo Gazpacho

Gazpacho av Piel de Sapo er perfekt for varme sommerdager og er både enkelt å lage og skikkelig godt. Server med litt røkt spekeskinke til! Oppskriften finner du her.

Melonsmoothie med Piel de Sapo

Piel de Sapo er en saftig melon som er super i en leskende smoothie. Server med et par isbiter og topp gjerne med fersk mynte! Oppskriften finner du her.

Visste du at?

Selve navnet ”Piel de Sapo” betyr froskeskinn, som er et navn melonen har fått etter sitt dekorative skall.

Grillet melon og spisskål med fetakrem

Frisk honningmelon får en ekstra dyp, søt smak på grillen og passer perfekt til salt fetakrem og smørdampet spisskål. Dette er en enkel forrett som imponerer stort! Oppskriften finner du her.

Smoothie med Honey Dew

Honningmelon er perfekt som base i en søt smoothie, og er enkel å kombinere med andre smaker. Oppskriften finner du her.

Salat med grillet melon og bringebær

Denne salaten består av få ingredienser, men har masse god smak. Grill melonene i få minutter for en dyp og aromatisk smak. Oppskriften finner du her.

Vil du lese mer om Cevita-melonene? Ta en titt her

Hvor får du kjøpt Piel de Sapo og Honey Dew fra Cevita?

Cevita-meloner får du kun kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.