Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Damper du pinnekjøttet? Så har vi preppa resten

Serverer du pinnekjøttet med Ferdig Preppa kålrotstappe og mandelpoteter, så vil juleroen komme snikende før den pleier.

Damper du pinnekjøttet? Så har vi preppa resten

Presset om den perfekte julemiddagen er stort. Pinnekjøttet skal smake nydelig. Kålrotstappen skal være mild og frisk i fargen, mens mandelpotetene for all del ikke må overkokes og sprekke. Kanskje har du også besøk av svigermor, og vil imponere henne skikkelig?

La Ferdig Preppa innta kjøkkenet, så du kan senke skuldrene og kose deg mer på julaften.

Smakfullt med «Ferdig Preppa»

Ferdig Preppa sørger for at du raskt og enkelt kan nyte tradisjonsrik mat på julaften. For det er helt greit å jukse litt, så lenge det ikke går på bekostning av verken smak, utseende eller kvalitet.

Ferdig Preppa kålrotstappe smaker nydelig, og inneholder masse deilig kålrot. Du trenger ikke engang å fjerne emballasjen før den varmes. Produktet blir best hvis du legger hele posen i en kjele med varmt vann. Da slipper du i tillegg å vaske kjelen etterpå, og så sparer du naturen for ekstra såpebruk. Det er heller ikke noe papp rundt produktene våre. Sånn blir det mindre søppel.

Et supert tips til kålrotstappen er å tilsette litt smør, sjy eller fett fra pinnekjøttet. Det gir en ekstra god smak av jul. Rør det inn rette før servering.

Ferdig Preppa mandelpoteter tilberedes på samme måte som kålrotstappen, og er blir klare på null komma niks. Vi har nemlig kokt de klare for deg allerede, så de skal bare varmes opp.

Du kan godt ta æren for tilbehøret, om du vil. Vi sier ingenting.

Kos deg i julen

Gir du deg selv bedre tid i julen, vil de du er glad i merke det. Du kan delta på andre juletradisjoner, som å se på Askepott, lese Snekker Andersen eller spise pepperkaker foran peisen.

Uansett hva du velger å bruke din tid til på, så er valget ditt. Vi ønsker deg en nydelig jul, og husk:

Det er alltid lov å være litt ekstra snill mot seg selv - spesielt i julen!