Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Steker du ribba? Så har vi preppa grønnsaker og poteter

Tenk å kunne bruke mer tid på familien, og mindre tid på julemiddagen. Med Ferdig Preppa kan du det, uten at det går på bekostning av mattradisjonene.

Steker du ribba? Så har vi preppa grønnsaker og poteter

Juleribba er veldig populær. Spesielt på Østlandet, hvor om lag 80 prosent spiser den på julaften. Kjøttet serveres ofte med saus, mandelpoteter, grønnsaker og rødkål. Det betyr mange gryter på komfyren og mye tid på kjøkkenet.

Vi forstår at det kan sette en liten stopper for juleroen, og vil gjerne hjelpe til. Derfor har vi preppa ferdig mandelpoteter og grønnsaker til deg.

La oss samarbeide

Våre Ferdig Preppa mandelpoteter er kokte og spiseklare. De skal kun varmes, og det er enkelt. Du trenger ikke engang å fjerne emballasjen. Produktet blir best hvis du legger hele posen i en kjele med varmt vann. Da slipper du å vaske kjelen etterpå, og så sparer du naturen for ekstra såpebruk. Legg posene med rødkål og surkål sammen med potetene, så unngår du mer oppvask. Det er heller ikke noe papp rundt produktene våre. Sånn blir det mindre søppel.

Ferdig Preppa Grønnsaks Mix inneholder kjempefine grønnsaksbiter, og byr på perfekte smaker til Ribbe. Du får skiva gulrot, fine topper blomkål og brokkoli. Fjern emballasjen, og ha de i en gryte med vann. De skal kun koke i noen få minutter, før de er fiks ferdige.Sånn har vi gjort tilbehøret enklere for deg, samtidig som du kan sette et personlige preg på retten og ta æren for resultatet.

Kos deg i julen

Med ett par ting mindre å tenke på, vil du få mer tid til de du er glad i og det du liker best. Kanskje vil du bruke den ekstra tiden på å lese julehefter, ake med barna eller spise kransekake foran peisen. Hva du bruker tiden på er opp til deg.

Vi ønsker deg en nydelig jul, og husk: Det er alltid lov å være litt ekstra snill mot seg selv - spesielt i julen!

 

Relaterte oppskrifter