Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Lager du julefisken? Så har vi preppa resten

Fisk er en nydelig pause fra den ellers tunge julematen. Med Ferdig Preppa Grønnsaks Mix, Ertepuré og Mandelpoteter er maten straks klar.

Lager du julefisken? Så har vi preppa resten

På Sørlandet, i deler av Nord-Norge og langs kysten er torsk julaftenmat, mens lutefisken er populær landet over. Mange velger også å servere fisk første- eller andre juledag. Det er et nydelig valg, som vi gjerne vil hjelpe deg med å gjennomføre - på en rask og digg måte.

Med «Ferdig Preppa»-tilbehør kan du la juleroen komme, og nyte mer tid med kjente og kjære.

La oss samarbeide

Både lutefisk og juletorsk passer kjempegodt til en nydelig grønn ertepuré, skivet gulrot, blomkål- og brokkolitopper, samt mandelpoteter. Derfor har vi preppet dette helt klart for deg. Det eneste du trenger å gjøre er å varme opp tilbehøret, og fikse fisk og bacon. 

Ferdig Preppa mandelpoteter og kålrotstappe tilberedes på samme måte. Det er superenkelt. Du trenger ikke en gang å fjerne emballasjen. Bare putt posene ned i en kjele med kokende vann. Da slipper du å vaske kjelen etterpå, og så sparer du naturen for ekstra såpebruk. Det er heller ikke noe papp rundt produktene våre. Sånn blir det mindre søppel.

Varm Ferdig Preppa Grønnsaks Mix ved å helle innholdet over i en kjele med varmt vann, og la koke noen få minutter. Det blir knasende godt.

Kos deg i julen

Med Ferdig Preppa kan du ta æren for å servere en super fiskemiddag, med deilig tilbehør. Du kan sette ditt eget preg på maten, og kjenne juleroen innta kjøkkenet. Ferdig Preppa sparer deg også for tid, som du kan bruke på de du er glad i. Kanskje du vil lese høyt fra Snekker Andersen, lage en akekonkurranse, drikke gløgg foran peisen eller bare slappe av. Hva du bruker tiden din på er opp til deg.

Til slutt vil vi fortelle alle skeptikere at fisk i julen er helt innafor. Spesielt med så nydelig tilbehør som dette. Har du ikke laget julefisk før, så er det på tide å prøve.

Vi ønsker deg en nydelig jul, og husk: Det er alltid lov å være litt ekstra snill mot seg selv - spesielt i julen!

Relaterte oppskrifter