Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Camelia

Camelia er et modnet ostealternativ med skorpe fremstilt av fermenterte cashewnøtter og macadamianøtter. Elegant, kompleks og delikat smak, forfrisket av syrligheten som er typisk for fermentering. Den nydelige, hvite skorpen bringer helt unike smaksopplevelser som hint av hvit trøffel og steinsopp.

Camelia
Bruk

Bruk Camelia slik du ville brukt en camembert; på kjeks sammen med frisk frukt eller chutney. Merk at Camelia ikke smelter.

Smak

Elegant, kompleks og delikat smak, forfrisket av syrligheten som er typisk for fermentering. Den nydelige, hvite skorpen bringer helt unike smaksopplevelser som hint av hvit trøffel og steinsopp.

Oppbevaring

Kjølevare 0–4 °C.

Etter åpning: Holdbar 3 dager i kjøleskap.

Ingredienser
Nettovekt: 100 g. FERMENTERTE NØTTER. Ingredienser: Cashewnøtter* 63 %, vann, macadamianøtter* 7 %, salt, løkpulver*, utvalgte Penisillium kulturer, surhetsregulerende middel: melkesyre. *fra økologisk landbruk.
Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1948 kJ/471 kcal
Fett: 41 g, hvorav mettede fettsyrer: 7,7 g
Karbohydrat: 5,3 g, hvorav sukkerarter 2,7 g
Kostfiber: 8,6 g
Protein: 16 g
Salt: 2,0 g

 

Kilde til protein.

Camelia er 100 % plantebasert, naturlig og økologisk.

Relaterte artikler