Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

IK Gimletroll vant «Medieprisen»

I fjoråret brukte IK Gimletroll sine kontoer på sosiale medier til å spre kunnskap om et sunt kosthold, nok aktivitet og gode søvnvaner. For innsatsen vant klubben «Medieprisen» for KIWI BAMA-CUP i 2022. Det ble annonsert under et arrangement på Ullevaal Stadion lørdag kveld.

IK Gimletroll vant «Medieprisen»

I fjoråret brukte IK Gimletroll sine kontoer på sosiale medier til å spre kunnskap om et sunt kosthold, nok aktivitet og gode søvnvaner. For innsatsen vant klubben «Medieprisen» for KIWI BAMA-CUP i 2022. Det ble annonsert under et arrangement på Ullevaal Stadion lørdag kveld.  

 
– Så stas! Dette var utrolig gøy, utbryter Ingrid Løkken (26), som både har ansvar for sosiale medier og KIWI BAMA-CUP i IK Gimletroll. 
 
– Vi legger ned nye tid og innsats i dette, så det at det blir lagt merke til og satt pris betyr mye. Jeg har selv en bakgrunn fra ernæring, idrett og folkehelse, så det kommer fra et ønske om å inspirere og lære bort mest mulig om disse viktige temaene. Det gir meg inspirasjon til å jobbe videre med å nå ut med budskapet, forteller Løkken. 
 
Og det at innsatsen 26-åringen la ned i 2022 ble lagt merke til, er det liten tvil om.  
 
– I 2022 mener vi IK Gimletroll var den klubben som på best vis brukte sine sosiale medier til å fremme holdningskonseptet “Eat Move Sleep”. På kreative og engasjerende måter, inspirerte de til nok mosjon, sunne matvaner og gode søvnvaner. Budskap som er viktigere å nå ut med enn noen gang. Derfor er de verdige vinnere av «Medieprisen», forteller juryleder Håkon Andersen, som også er sponsorsjef i BAMA.  
 
KIWI BAMA-CUP ble i 2022 arrangert av 40 ulike klubber, fra Søgne i sør til Hammerfest i nord. Til sammen deltok over 55 000 barn på de ulike klubbene. Det gjør turneringsserien til den største i sitt slag her til lands. 
 
Arrangørklubbene oppfordres til å formidle holdningskampanjen «Eat Move Sleep» i sine sosiale medier, og på Ullevaal lørdag fikk Gimletroll beviset på at de har vært best i klassen. 

Ønsker å benytte skjermtiden til noe positivt 

– Vi lever i en tid hvor alle, også barn, bruker stadig mer og mer tid på skjerm. Vi oppfordrer derfor klubbene som arrangerer KIWI BAMA-CUP til å utnytte skjermtiden til noe positivt, ved å dele holdningsskapende innhold på sine flater. Vi håper det inspirere til gode og sunne verdier, som gir positiv effekt på både kroppslig og mental helse. IK Gimletroll gjør en fantastisk jobb på dette feltet, og har satt et eksempel til etterfølgelse, roser Andersen.  
 
– Vi vet at det er mange i klubben vår, spesielt de unge, som bruker mye tid på mobil med Instagram og Facebook som følger med. Derfor velger vi å bruke de kanalene for å nå ut. Så ser vi også at innholdet engasjerer, slår Løkken fast.

Fakta om KIWI BAMA-CUP:  

KIWI BAMA-CUP er en serie med fotballcuper for barn mellom 6 og 12 år, som arrangeres av Norges Fotballforbund (NFF), KIWI og BAMA. Cupene er en videreføring av konseptet Eat Move Sleep- og Bendit-cup, som ble arrangert for første gang i 2006. 

Kontaktpersoner: 

Holger Roald – Norges Fotballforbund – – 926 57 994 
Espen Eriksen – KIWI – – 906 84 341 
Håkon Andersen – BAMA – – 932 16 438