Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

BAMA - en trofast idrettssponsor

Frukt og søvn, fysisk aktivitet og søvn er en knallsterk kombinasjon.

BAMA - en trofast idrettssponsor

For å nå ut med budskapet har BAMA opp gjennom årene har inngått samarbeidsavtaler med flere av Norges største idrettsutøvere og de største særforbund i Norge. I tillegg har også BAMA et brennende engasjement for breddeidretten. 

Fellesnevneren for våre samarbeid er sunnhet og fantastiske prestasjoner. Bjørn Dæhlie og Ole Einar Bjørndalen var blant de første vi sponset. Vi har nå en eksklusiv ambassadøravtale med Erling Braut Haaland. 

Bendit

En viktig del av konseptet Bendit var å fremme fysisk aktivitet og sunn mat blant barn. Idrett er i utgangspunktet forbundet med god helse, og har derfor lenge vært en naturlig satsningsarena for BAMA. I 2006 gikk startskuddet for den første Bendit-fotballcupen. Målet med Bendit-cupene var å være lokalt tilstede med produkter, informasjon og bidra til at barn og unge etablerer gode vaner. 

Eat Move Sleep 

Eat Move Sleep så dagens lys i 2016. Inspirasjonskonseptet ble startet etter initiativ fra BAMA, Norges Fotballforbund og EAT. Eat Move Sleep skal bidra til å inspirere barn, unge og voksne, slik at de tar gode valg i hverdagen. 

For å nå ut til barn, ungdom og deres foreldre arbeider vi aktivt med en rekke klubber. I tillegg benytter vi sosiale medier til å nå ut med budskapet. Via breddeidretten, og noen av Norges største forbund- og idrettsprofiler, håper vi å nå ut til unge. Slik kan vi bidra til at barn etablerer gode vaner tidlig.

KIWI BAMA-CUP

I 2022 ble Eat Move Sleep-cupene til KIWI BAMA-CUP. Sammen arrangerer vi fotballcuper over hele landet, med en sunne verdier og en grønn profil. Cupene arrangeres over hele landet, fra Hammerfest i nord, til Søgne i sør. Aktivetet, idrettsglede, sunn mat og samhold er ord som beskriver cupene.