Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Norges Fotballforbund

Norges Fotballforbund

I over 30 år har NFF og BAMA samarbeidet om å skape fotballaktivitet, og kommunisere gode og sunne verdier til barn og unge.

Norges Fotballforbund (NFF) er Norges største særforbund med 1900 fotballklubber landet over. 

Det har tidligere blitt arrangert egne Eat Move Sleep-cuper og nå det siste året KIWI BAMA-CUPer som aktiverer flere tusen barn. På en KIWI BAMA-CUP er det fotballkamper, sunn kiosk og en Bendit-camp med hinderløype og kunnskapsbaserte øvelser rundt mat, søvn og bevegelse. 

En KIWI BAMA-CUP er ikke som andre cuper. Det er en unik opplevelse med fokus på viktige verdier. Rammen rundt cupen er unik og tilgjengeligheten på sunn mat og drikke, som er viktig for gode fotballprestasjoner uansett nivå. Det ligner ganske mye på slik vi har det på landslaget, og vi er veldig glade for at BAMA leverer frukt, grønnsaker og smoothie til oss.  
Martin Ødegaard

Internt jobber også NFF for at trenere og størrespillere skal få økt kunnskap om viktigheten mellom riktig mat, søvn og bevegelse. Vi har egne dedikerte personer ute i fotballkretsene som setter fokus på dette. 

BAMA og Norges Fotballforbund har hatt et langt og godt samarbeid siden 1993. BAMA har i hele denne perioden vært en av NFFs viktigste støttespillere. Det bidraget BAMA har gjort både i forhold til grasrota i norsk fotball og for landslagene har vært helt uvurderlig. 
Karl-Petter Løken

NFF er stolte av det lange samarbeidet med BAMA og ser fremover til flere år med et godt partnerskap.