Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Nore Neset kåret til «Årets nykommer»

Under et arrangement på Ullevaal Stadion lørdag kveld ble det annonsert at Nore Neset vant prisen for «Årets nykommer» i KIWI BAMA-CUP 2022

Nore Neset kåret til «Årets nykommer»

– Det føles veldig bra, veldig kjekt, sier Arne Sælnesminde fra Nore Neset, før Ida Døsen fra samme klubb skyter inn:

– Og litt overraskende, men vi er stolte av det arbeidet vi gjorde.

Og det at de har grunn til å være stolt, er det liten tvil om. For til tross for at det var første gang Nore Neset arrangerte KIWI BAMA-CUP, var juryen svært imponerte over arrangementet.

– Nore Neset gjennomførte en tilnærmet prikkfri cup. Det å lykkes så godt, når det er første gang man arrangerer KIWI BAMA-CUP, er svært imponerende. Den innsatsen som ble lagt ned av alle involverte fortjener masse ros. Det er ikke ofte vi ser noen lykkes så godt på første forsøk, forteller Håkon Andersen, som er juryleder og sponsorsjef i BAMA.
 

Fullroser de frivillige 

– Jeg tror det vi har lykkes med er bra planlegging. Det har vært svært mange folk involvert, som alle fortjener sin del av denne prisen, forteller Sælnesminde, om hva han mener klubben lykkes med under cupen.

Det er en vurdering juryen er helt enige i. De trekker nettopp frem de organisatoriske evnene til klubben, når de blir spurt om å fortelle hva som skilte Nore Neset fra de andre nykommerne. 

– Det som skilte Nore Neset fra de andre førstegangsarrangørene, var hvor godt organiserte de var. Klubben hadde en god plan, som ble gjennomført
på en imponerende måte, sier Andersen, om hva som sikret seieren for Nore Neset.
 
 
– Det som er fellesnevneren for de beste cupene, er ofte i stor grad hvor gode de er på bemanning og frivillighet. Nore Neset var enestående på dette punktet. De frivillige på cupen var godt opplært og organiserte, i tillegg til at det var mange nok av dem, poengterer Andersen.
 

Ida Døsen forteller at de er svært stolte av de dugnadsarbeiderne som bidro under cupen:

– Det gikk overraskende greit å få folk til å stille opp på dugnad. Man hører jo om andre klubber som sliter mer, men på Nore Neset har vi en fantastisk dugnadsånd. Vi skal uten tvil strekke ut en ekstra takk til alle som var med, roser klubbrepresentanten.
 
Dugnadsinnsats er helt avgjørende for at cupene skal bli en suksess. Og det var nettopp den frivillige innsatsen som skilte ut Nore Neset og sikret seieren som «Årets nykommer». Alle som deltok på arrangementet kan være stolte av jobben som ble gjort, slår jurylederen fast, som også trekker frem hvordan Nore Neset fremmet holdningskonseptet “Eat Move Sleep under cupen.

Fakta om KIWI BAMA-CUP:  

KIWI BAMA-CUP er en serie med fotballcuper for barn mellom 6 og 12 år, som arrangeres av Norges Fotballforbund (NFF), KIWI og BAMA. Cupene er en videreføring av konseptet Eat Move Sleep- og Bendit-cup, som ble arrangert for første gang i 2006.   

Kontaktpersoner: 

Holger Roald – Norges Fotballforbund – – 926 57 994 
Espen Eriksen – KIWI – – 906 84 341 
Håkon Andersen – BAMA – – 932 16 438