Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Eat Move Sleep

Eat Move Sleep skal inspirere barn, unge og voksne til å ta gode valg i hverdagen.

Eat Move Sleep

Mat, aktivitet og søvn er avgjørende for hvordan vi har det. Likevel er det alt for få som følger Helsedirektoratets kostråd, og det går utover folkehelsen vår.

Eat Move Sleep er et inspirasjonskonsept, som så dagens lys i 2016. Det ble startet av BAMA, i samarbeid med Norges Fotballforbund og EAT. Helt fra begynnelsen har målet vært å bidra til bedre folkehelse, ved opplyse om fordelene med et sunt kosthold, mer aktivitet og god søvn. 

 

Vi vil at flere skal spise sunt, være aktive og ha gode søvnrutiner. 

For å nå ut til barn, ungdom og deres foreldre arbeider vi aktivt med en rekke klubber og lager spennende arrangementer i samarbeid med de. Eat Move Sleep cup er ett eksempel. Cupene er arenaer for både idrettsglede, kunnskapsdeling og inspirasjon. På hver cup er det en camp hvor både deltakere og tilskuere får informasjon om kosthold, bevegelse og søvnvaner. 

Via breddeidretten og noen av Norges største forbund- og idrettsprofiler håper vi å nå ut i tidlig alder, slik at ungene så raskt som mulig kan etablere gode vaner og gjøre Eat Move Sleep - budskapet til sitt eget.