Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

BAMA - en trofast idrettssponsor

Frukt og søvn, fysisk aktivitet og søvn er en knallsterk kombinasjon.

BAMA - en trofast idrettssponsor

Opp gjennom årene har BAMA inngått personlige samarbeidsavtaler med flere av Norges sørste idrettsutøvere og avtaler med de største særforbund i Norge. Dette for å støtte breddeidretten. 

Fellesnevneren for våre samarbeid er sunnhet og ekstreme prestasjoner. Bjørn Dæhlie og Ole Einar Bjørndalen var blant de første vi sponset. I dag heier vi fram Johannes Høsflot Klæbo, Ingrid Landmark Tandrevold, Jarl Magnus Riiber og Tarjei Bø. Det viktigste er at sponsorprofilene har de samme verdiene som BAMA, samt konseptet Eat Move Sleeps verdier.

Bendit

En viktig del av konseptet Bendit var å fremme fysisk aktivitet og sunn mat blant barn. Idrett er i utgangspunktet forbundet med god helse, og har derfor lenge vært en naturlig satsningsarena for BAMA. I 2006 gikk startskuddet for den første Bendit-fotballcupen. Målet med Bendit-cupene var å være lokalt tilstede med produkter, informasjon og bidra til at barn og unge etablerer gode vaner. 

Eat Move Sleep 

Eat Move Sleep så dagens lys i 2016. Inspirasjonskonseptet ble startet etter initiativ fra BAMA, Norges Fotballforbund og EAT. Eat Move Sleep skal bidra til å inspirere barn, unge og voksne, slik at de tar gode valg i hverdagen. 

For å nå ut til barn, ungdom og deres foreldre arbeider vi aktivt med en rekke klubber, og lager spennende arrangementet. Eat Move Sleep fotball-cup er et eksempel på det. Cupene er arenaer for både idrettsglede, kunnskapsdeling og inspirasjon.

Via breddeidretten, og noen av Norges største forbund- og idrettsprofiler, håper vi å nå ut til unge. Slik kan vi bidra til at barn etablerer gode vaner tidlig.