Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Samfunnsansvar

Eat Move Sleep er en del av BAMA, Norges Fotballforbund (NFF) og EAT sitt samfunnsansvar. Målet er å bedre folkehelse, og skal man lykkes med å etablere sunne vaner, er det en fordel å gjøre det i ung alder.

Samfunnsansvar

Derfor arrangerer vi, i samarbeid emd KIWI, en rekke KIWI BAMA-CUPer hvert eneste år, i tillegg til alpint-, langrenn- og skiskytterfestivaler over hele Norge, med totalt 100 000 deltakere. KIWI BAMA-CUP skal være landets mest bærekraftige fotballcup. Her serveres det sunn mat og drikke, samtidig som det fokuserer på avfallssortering og matsvinn.

Jeg er så imponert over de dyktige folkene som skaper et sånt engasjement rundt om i idretts-Norge. Jeg ser flotte barn som koser seg med fotball og andre idretter, og lærer om sunn mat og bærekraft. Og det er klart at vi alle sammen skal bidra: BAMA er en stor samfunnsaktør, og har et oppdrag vi må levere på. Eat Move Sleep er en fantastisk mulighet for oss. 
Rune Flaen, adm. dir. i BAMA

Idrett handler mye om sunnhet og helse, og derfor bør det som selges av mat og drikke på slike arrangementer reflektere dette. BAMA tilbyr alle idrettslag å handle inn frukt, grønt og bær samt smoothies og juice for salg på arrangementene til 50% rabatt. Rabatten gjelder i alle Norgesgruppen og REMA-1000 sine butikker. Ved å selge fruktstøtter ditt idrettslag opp om Eat Move Sleep og budskapet om sunt kosthold, nok fysisk aktivitet og søvn.