Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

17. mai med Grønn & Frisk

17. mai er en dag for hygge, moro og god mat – og med Grønn & Frisk lager bordet seg selv. Vi deler våre beste tips for en vellykket frokost, lunsj eller middag.

17. mai med Grønn & Frisk

Hurra for smarte løsninger

17. mai er en hektisk dag for mange. Det er barnetog, stryking av bunadsskjorter og selvfølgelig matlagning. Frokost, lunsj og middag skal planlegges, og ofte faller grunnlovsdagen på en hverdag, noe som gjør at den ofte kommer litt brått på. Da er det godt å ha smarte løsninger i bakhånd, slik at forberedelsene blir litt mindre stressende.

Friske salater til feiringen 

Friske og fargerike salater er en naturlig del av 17. mai-bordet og kan gjøres enkelt eller mer komplisert. Grønn & Frisk har en rekke ferdigblandede salatmikser som kan varieres i det uendelige. Plukk med deg litt ost, en spennende topping og en god dressing, og så er mye av jobben gjort. Server salater som en del av brunsjen eller som tilbehør til grillmaten. 

Lag en salat med grønt, rødt, hvitt og blått med Babyleaf Mix. Oppskriften finner du lenger ned.
Lag en salat med grønt, rødt, hvitt og blått med Babyleaf Mix. Oppskriften finner du lenger ned.

Alle elsker brokkolisalat

Brokkolisalaten vår er en storfavoritt hos mange og det er ikke uten grunn! Denne superenkle salaten er proppfull av sprø brokkoli og finhakket løk, en kombinasjon som faller i smak hos de aller fleste. Rør inn Crème Fraîche-dressingen og server til grillmaten eller til lunsj.

Brokkolisalaten er like god til grillmat som til lunsjbordet.
Brokkolisalaten er like god til grillmat som til lunsjbordet.

Fiks ferdig mangosalsa

Skal du grille kan du prøve vår søte og saftige nyhet – Grønn & Frisk Mangosalsa. Salsaen består av 98 % mango og krydret med lime og chili som gir den en utrolig god smak.

Vår ferske mangosalsa er god til grillmat – prøv den gjerne som topping på laks eller ørret.
Vår ferske mangosalsa er god til grillmat – prøv den gjerne som topping på laks eller ørret.

Trenger du flere oppskriftstips? Ta en kikk på våre favoritter til 17. mai under.