Kyllingsalat med Babyleaf Mix
Alle liker kyllingsalat! Denne varianten har vi toppet med Minigrissini og søte granateplekjerner!
Ingredienser
-
- 1 pose babyleaf mix*
- 2 stk. kyllingbryst
- 1 stk. avokado
- ½ stk. rødløk
- ½ stk. granateple
- 1 pakke minigrissini*
- olje eller smør*, til steking
- salt og pepper*
- *ikke næringsberegnet
-
Dressing
- 6 ss vanlig olivenolje
- 2 ss dijonsennep*
- 1 ss rødvinseddik*
- 1 fedd hvitløk
- *ikke næringsberegnet
Slik gjør du det
- Krydre kyllingbrystene med salt og pepper. Stek dem i en panne på middels høy varme i litt olje eller smør. Stek i ca. 2 minutter på hver side. Sett ned varmen og etterstek i 4-6 minutter til de er gjennomstekte.
- Bland alle ingrediensene til dressingen.
- Del avokadoen i to, fjern steinen og del i passende biter. Del rødløk i tynne skiver.
- Skjær kyllingen i fine skiver.
- Hell Babyleaf Mix i en serveringsbolle.
- Topp salaten med avokado, rødløk, kylling, granateplekjerner og Minigrissini.
Tips!
Du kan godt erstatte Minigrissini med Krutonger.