Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Kyllingsalat med Babyleaf Mix

Kyllingsalat med Babyleaf Mix

Alle liker kyllingsalat! Denne varianten har vi toppet med Minigrissini og søte granateplekjerner!
  • 2 porsjoner
  • 25 minutter
  • Lett

Ingredienser

    • 1 pose babyleaf mix*
    • 2 stk. kyllingbryst
    • 1 stk. avokado
    • ½ stk. rødløk
    • ½ stk. granateple
    • 1 pakke minigrissini*
    • olje eller smør*, til steking
    • salt og pepper*
    • *ikke næringsberegnet
  • Dressing

    • 6 ss vanlig olivenolje
    • 2 ss dijonsennep*
    • 1 ss rødvinseddik*
    • 1 fedd hvitløk
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Krydre kyllingbrystene med salt og pepper. Stek dem i en panne på middels høy varme i litt olje eller smør. Stek i ca. 2 minutter på hver side. Sett ned varmen og etterstek i 4-6 minutter til de er gjennomstekte. 
  2. Bland alle ingrediensene til dressingen.
  3. Del avokadoen i to, fjern steinen og del i passende biter. Del rødløk i tynne skiver.
  4. Skjær kyllingen i fine skiver.
  5. Hell Babyleaf Mix i en serveringsbolle. 
  6. Topp salaten med avokado, rødløk, kylling, granateplekjerner og Minigrissini.

Tips!

Du kan godt erstatte Minigrissini med Krutonger. 

Hver dag denne sommeren får du oppskrifter på friske, smakfulle salater som passer til både hverdag og fest – og alle dager i mellom.

La deg inspirere av over 30 oppskrifter som gjør det litt enklere å spise grønnere i sommer!