Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Våre beste oppskrifter med Grønnkål Mix

Grønnkål Mix er en av våre mest anvendelige grønnsaksblandinger og kan tilberedes på en rekke ulike måter. Prøv en av våre kjempegode oppskrifter til middag i dag!

Våre beste oppskrifter med Grønnkål Mix

Grønnkål Mix er en smakfull, fersk grønnsaksblanding av grønnkål, hodekål, rødkål, rødbete og gulrot som er super til steking, wokking og ovnsbaking. Grønnkål Mix er en del av vår Super-serie og er rik på vitamin C og kostfiber. Den er også en kilde til vitamin A, folat og kalium. 

Pastasalat med Grønnkål Mix

Grønnkål Mix er en super base for en pastasalat og gir både fin farge og smak til retten. Topp med fetaost, granateplekjerner og friske urter, og du har en kjempelekker middag på kort tid. Se hele oppskriften her.

Tips!

Stek gjerne Grønnkål Mix med et fedd hvitløk i panna – da får du ekstra god smak på blandingen.

Grønnkål Mix med kyllingstrimler 

Denne woken er full av sprø, fargerike grønnsaker som smaker ordentlig godt. Her har vi laget den med kylling, men du kan også servere den med laks, biff eller ovnsbakt tofu. Hele oppskriften finner du her.

Lakseform med Grønnkål Mix

Grønnkål Mix passer utmerket til ovnsbaking! Strø den i bunnen av en ildfast form og legg laksestykker på toppen – denne middagen lager omtrent seg selv. Se hele oppskriften her.

Vil du ha flere enkle og gode middagstips? Du finner alle våre oppskrifter her.

Hvor får du kjøpt Grønnkål Mix fra Grønn & Frisk?

Grønnkål Mix fra Grønn & Frisk får du kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.