Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

En super grønnsaksnyhet

Vi har fått et nytt medlem i Super-familien! Denne høsten lanserer vi den sprø og lekre grønnsaksblandingen Kål Mix.

En super grønnsaksnyhet

En perfekt hverdagsmiks 

Grønn & Frisk Kål Mix er en frisk og sprø blanding av ferdig kuttede og miksede grønnsaker som passer ekstra godt sammen. Kål Mix består av nøtteaktig svartkål, mild savoykål, saftig hodekål, sprø rødkål og søt gulrot. Blandingen er mild, men samtidig full av gode smaker, så denne passer for både store og små – perfekt til hverdagens middager.

Super* Kål Mix

Super* Kål Mix er rik på vitamin A, vitamin C og kobber og er en kilde til vitamin E, folat og kalium. Som en del av et sunt kosthold og en aktiv livsstil bidrar vitamin A, vitamin C og folat til å redusere tretthet og utmattelse, og bidrar derfor til et normalt immunforsvar. Derfor kaller vi Kål Mix for super.

En rekke smarte bruksområder

Super* Kål Mix kan spises godt spises som den er i salat, wraps eller coleslaw. Aller best blir den etter litt varmebehandling – da kommer den gode, runde smaken fra grønnsakene fram. Den passer ekstra godt til steking, wokking og ovnsbaking og er super i wok, gryteretter og supper.

Kål Mix er en super base for coleslaw.
Kål Mix er en super base for coleslaw.

Kål Mix er rask å lage, og passer perfekt til hverdagens middager. Det er rett og slett en pakke full av bra grønnsaker. Her får du masse crunch og god smak i én og samme blanding!

Du får kjøpt Super* Kål Mix fra Grønn & Frisk hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.