Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

En super grønnsaksnyhet

Vi har fått et nytt og spennende medlem i Super-familien – si hei til den sprø og lekre grønnsaksblandingen Kål Mix!

En super grønnsaksnyhet

En perfekt hverdagsmiks 

Grønn & Frisk Kål Mix er en frisk og fargerik blanding av ferdig kuttede og miksede grønnsaker som passer ekstra godt sammen. Kål Mix består av nøtteaktig svartkål, mild savoykål, saftig hodekål, sprø rødkål og søt gulrot. Blandingen byr på mye crunch og er full av gode smaker, så denne passer godt både for store og små – perfekt til hverdagens mange middager. 

Kål Mix er en perfekt følgesvenn i hverdagen – du steker den raskt på et par minutter.

Super* Kål Mix

Super* Kål Mix er rik på vitamin A, vitamin C og kobber og er en kilde til vitamin E, folat og kalium. Som en del av et sunt kosthold og en aktiv livsstil bidrar vitamin A, vitamin C og folat til å redusere tretthet og utmattelse, og bidrar derfor til et normalt immunforsvar. Derfor kaller vi Kål Mix for super.

En rekke smarte bruksområder

Super* Kål Mix kan spises akkurat som den er, i salat, coleslaw eller i wraps. Aller best blir den etter litt varmebehandling – da kommer den gode, runde smaken fra grønnsakene fram. Den passer ekstra godt til steking og wokking, men kan også brukes i gryteretter, supper og stuinger. 

Kål Mix er en super base for coleslaw.
Kål Mix er en super base for coleslaw.

Kål Mix er utrolig rask å lage, og kan tilpasses en rekke ulike middager. Den er super i asiatisk matlagning, i salater og bowls, eller som en base for salat. Det er rett og slett en pakke full av bra grønnsaker! Her får du masse crunch og god smak i én og samme blanding!

Topp gjerne miksen med litt crunch! Her har vi brukt ristede peanøtter.

Du får kjøpt Super* Kål Mix fra Grønn & Frisk hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.

Les mer om hele Super*-serien vår her.

Oppskriftsliste