Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Slik server du vår franske potetform

Vår delikate nyhet Fransk Potetform gir deg deilige potetskiver til middagen på kort tid – se våre aller beste serveringstips her.

Slik server du vår franske potetform

En franskinspirert nyhet

Vår delikate nyhet, Fransk Potetform, består av deilige potetskiver i en smakfull kraft. Formen kan settes rett i ovnen og er klar for servering på bare 15 minutter. Fransk Potetform er inspirert av den franske potetfavoritten pommes anna, og kan serveres på samme måte, som middagtilbehør til kylling, biff eller fisk. 

Fransk Potetform er supert tilbehør til laks.

Tips!

Sett gjerne ditt eget preg på formen – topp med ost, urter eller tilsett litt finhakket hvitløk for ekstra smak.

Topp med det du liker

Sett gjerne ditt eget preg på formen med litt god topping. Tilsett gjerne litt finhakkede urter som oregano eller rosmarin eller noen fedd med hvitløk rett i formen. Du kan også toppe formen med litt finrevet ost – parmesan eller litt klassisk hvitost gir ekstra smak. 

Store og rare poteter

I Grønn & Frisk er vi opptatt av at råvarene er ferske og smaker godt – derfor har det ingenting å si om potetene er for store eller ser litt rare ut. På denne måten får vi brukt alle poteter, stygge eller fine, og bidrar til å redusere matsvinnet.

Perfekt for to

Rett i ovn Fransk Potetform kommer i en mindre porsjon som passer perfekt for to personer, og som gjør det lett for deg å beregne akkurat hvor mye du trenger til middagen. 

Rett i ovn Fransk Potetform får du kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.