Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

5 klassiske salatdressinger

En salat blir ikke helt det samme uten en god dressing! Vi deler våre beste tips slik at du alltid kan servere en smakfull dressing, uansett hva slags salat du lager.

5 klassiske salatdressinger

En dressing for enhver salat

Når man lager salat er ofte dressingen det aller siste man tenker på. Likevel er den en utrolig viktig del av salaten og gir ekstra smak og kompleksitet. I blant kan det være vanskelig å komme på hva slags dressing man skal lage og noen ganger trenger man en enkel løsning. Våre to kaldrørte dressinger, Balsamico og Crème Fraîche, er supre når man trenger smakfulle løsninger og kan brukes på en rekke ulike måter.

Prøv å lage dressingen selv

Noen ganger har man litt ekstra tid og da kan det være morsomt å lage sin egen dressing. Her er det bare å være kreativ og prøve seg fram med vinaigretter og dressinger med forskjellige smaker. En annen bonus med å lage dressingen selv er at du kan lage en variant som passer deg og gjestene, enten den skal være vegansk, glutenfri, laktosefri eller paleo-vennlig. Lag gjerne en større porsjon når du først er i gang, de aller fleste oljebaserte dressingene har god holdbarhet.

Du får kjøpt dressinger fra Grønn & Frisk hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.