Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Det er bare å grønne på!

De fleste av oss ønsker å spise mer grønnsaker, men tiden det tar å skrelle, kutte og rydde opp kan være et stort nok hinder til at vi ikke gjør det. Da er det godt å vite at det finnes hjelp å få – våre grønnsaksblandinger gjør det enkelt for deg å lage en bedre hverdagsmiddag med masse friske grønnsaker!

Det er bare å grønne på!

Friske, sprø og fargerike grønnsaker

Grønnsaker kommer i mange forskjellige farger og sorter, og de kan være søte, bitre, milde og sterke. Fellesnevneren er at de smaker godt og at de er enklere å tilberede enn man tror. Med Grønn & Frisk får du friske og sprø grønnsaksblandinger i alle regnbuens farger som er ferdig vasket, kuttet og blandet, noe som gjør det superenkelt å servere god middag med forskjellige grønnsaker. Grønnsaksblandingene våre er klare til bruk og skal bare stekes, wokkes eller bakes i noen minutter.

Du kan se alle våre fargerike middagsprodukter her.

Vi i Grønn & Frisk vil gjøre det enklere å lage gode middager med masse grønnsaker som du synes det er gøy å servere – enten det er til deg selv, familien eller venner.

Det skal være enkelt å variere

Mange synes det er vanskelig å bestemme hva de skal ha til middag hver dag. Derfor spiser vi ofte de samme middagsrettene, selv om vi gjerne ønsker å prøve noe nytt eller litt annerledes. En enkel måte å variere de faste rettene på er ved å legge til ekstra grønnsaker. Det kan være så enkelt som å tilsette en håndfull spinat i en gryterett! Det er alltid plass til flere grønnsaker på tallerkenen som gir mer smak, spennende tekstur og lekre farger. En grønnsaksblanding fra Grønn & Frisk kan bli til mange ulike retter ved å variere i krydder, sauser og om man serverer det til kjøtt, fisk eller vegetariske alternativer som tofu eller bønner.

Bare se her!

Du kan se alle våre kjempegode middagsoppskrifter her.

Lett å planlegge

Med våre grønnsaksblandinger er det enkelt å beregne akkurat hvor mye du trenger til middagen. På pakningene står det en oversiktlig porsjonsanbefaling som hjelper deg til å kjøpe akkurat så mye du trenger. Det er ekstra deilig når man står i butikken og skal planlegge ukens middager.

En viktig del av 5 om dagen

Middagen er en viktig del av 5 om dagen – det er gjerne her vi får i oss mesteparten av grønnsakene. Det behøver ikke å være vanskelig å få i seg 5 om dagen, og med Grønn & Frisk blir det ekstra enkelt å skape gode vaner. For voksne tilsvarer 5 om dagen 500 gram frukt og grønt, da målt uten skall og steiner som ikke kan spises. Om man i tillegg spiser frukt og grønnsaker gjennom dagen blir det desto enklere å nå målet.

5 om dagen

«5 om dagen» er et mål om at vi skal spise minst 5 porsjoner frukt, bær og grønnsaker om dagen. Å spise 5 om dagen kan bidra til bedre helse og livskvalitet og ifølge helsemyndighetene forbygger 5 om dagen livsstilssykdommer som overvekt, diabetes type 2, hjertesykdom og visse former for kreft.

Så prøv deg fram og nyt friske grønnsaker med god smak – det er bare å grønne på!