Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Gjør livet litt lettere. Og middagen litt grønnere.

Er hverdagen litt hektisk? Vil du servere familien mer grønnsaker, men opplever at tiden ikke strekker til? Grønn & Frisk gjør livet litt lettere og middagen litt grønnere med våre friske grønnsaksblandinger.

Gjør livet litt lettere. Og middagen litt grønnere.

Nytt år, nye middagsmuligheter

Det er mange som går ut av julen med et ønske om å spise lettere mat enn den som serveres i desember. Vi i Grønn & Frisk er opptatt av at det skal være enkelt å spise grønt, og at matlagningen ikke skal ta lang tid. Derfor har vi laget en rekke ferske grønnsaksblandinger som er vasket, skrelt, kuttet og mikset, slik at du enkelt kan lage en grønnere middag.

Det har aldri vært enklere å spise grønt

Med Grønn & Frisk har det aldri vært enklere å servere mer grønnsaker til deg selv, familien eller venner. Våre grønnsaksblandinger inneholder friske og sprø grønnsaker som er klare til bruk og skal bare stekes, wokkes eller bakes i noen minutter.  

Én pose – mange inspirerende retter

En grønnsaksmiks fra Grønn & Frisk kan enkelt bli til mange ulike retter ved å variere i smakskomponenter som dressing eller valg mellom kjøtt, fisk eller grønnsaker. Prøv for eksempel vår Grønnkål Mix i en wok med pannestekt laks eller kylligkjøttboller, eller som en vegetarvariant med bakt søtpotet og hummus! Prøv deg frem og nyt friske grønnsaker som setter god smak og flotte farger på middagstallerken.

Relaterte produkter