Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Prøvesmak julen med Grønn & Frisk

Det er enda en liten stund til jul, men det er ingenting i veien med å prøvesmaken julen allerede nå!

Prøvesmak julen med Grønn & Frisk

Vi er mer hjemme om dagen, som gjør at flere har mer tid til å både planlegge og lage mat. Dette gjør også at man kan forberede seg til julen med et par deilige julemiddager som gir en prøvesmak på tiden som kommer. 

Julemat er noe mange gleder seg til hvert år og med Grønn & Frisk blir tilbehøret perfekt hver gang. Julens tilbehør fra Grønn & Frisk er laget fra bunnen av med naturlige råvarer. Produktene varmer du enkelt i vannbad i kjele eller mikrobølgeovn.

Røkt medisterpølse med kålrotstappe

Pølse og kålrotstappe er en uslåelig kombinasjon. Topp med bacon for litt ekstra crunch! 

Del pølsene i biter og lag små snitt i skinnet. Stek julepølsene gylne i en stekepanne. Varm kålrotstappe i vannbad og server pannestekte julepølser med kålrotstappe, sprøstekt bacon og syltet rødløk.

Torsk med ertestuing og mandelpoteter

Torsk med sprøstekt bacon servert med ertestuing og mandelpoteter er en norsk klassiker som er lett å lage, og lett å like.  

Stek bacon sprøtt og sett til side. Varm stekepannen til høy varme med litt smør. Senk varmen litt og legg i torskefiletene. La fisken steke til den flaker seg. Snu fisken etter et par minutter hvis du vil ha stekeskorpe på begge sider. Varm mandelpoteter og ertestuing i vannbad og server pannestekt torsk med baconterninger, perfekt kokte mandelpoteter og varm ertestuing.

Medisterpølse med kålrotstappe og mandelpoteter

Medisterpølse med fyldig kålrotstappe og mandelpoteter er en enkel og knallgod julerett.

Del pølsen i biter og lag snitt i enden av hver pølsebit. Stek pølsene i en stekepanne til de har fått en fin gyllen farge. Legg kålrotstappe og mandelpoteter i et kokende vannbad og server medisterpølsene med stekte epler, løk og svisker.

Vossakorv med kålrotstappe og mandelpoteter

Vossakorv med fyldig kålrotstappe og mandelpoteter er en enkel og knallgod julerett.
Del pølsen i biter og stek dem i en stekepanne til de har fått en fin gyllen farge. Legg kålrotstappe og mandelpoteter i et kokende vannbad og server vossakorv med rørte tyttebær og grov sennep.

Julens Kokte Mandelpoteter 

Julens Kokte Mandelpoteter er ferdigskrelte kokte delikatessepoteteter. Varmes opp på ti minutter. 

Julens Ferske Kålrotstappe 

Julens Ferske Kålrotstappe inneholder kålrot, potet, gulrot og en liten klype salt. Like godt som hjemmelaget. Varmes opp på åtte minutter.

Julens Ferske Ertestuing 

Julens Ferske Ertestuing inneholder kun kokte erter, smør og en liten klype salt. Like godt som hjemmelaget. Varmes opp på syv minutter.