Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Slik serverer du fløtegratinerte poteter

Fløtegratinerte poteter er like godt til hverdags som til fest! Les våre enkle serveringstips her!

Slik serverer du fløtegratinerte poteter

Rett i ovn Fløtepoteter lages av ferske poteter som kokes sous vide i en fyldig fløtesaus basert på ekte fløte. Potetene blir så smakssatt med litt hvitløk, slik at det smaker akkurat som hjemmelaget. Fløtepotetene kommer i en praktisk aluminumsform som kan settes rett i ovnen, noe som betyr at du slipper å tenke på både rot og oppvask. Det eneste du trenger å gjøre er å toppe med ost og steke i ca. 15 minutter.

Fløtepoteter er godt tilbehør til nesten all mat og gir deg følelsen av luksusmiddag midt i uka. Usikker på hva du vil servere til? Vi har listet opp våre favorittoppskrifter under.  

Biff med fløtegratinerte poteter, stekte tomater og aspargesbønner

Fløtegratinerte poteter er klassisk tilbehør til en god biff. Server med bakte tomater og aspargesbønner til. Se hele oppskriften her. 

Tips!

Gi Fløtepotetene en helt egen smak ved å variere i ulike oster – prøv gjerne med litt cheddar eller parmesan på toppen!

Fløtegratinerte poteter med chorizo

Denne blir raskt en favoritt hos både store og små. Topp fløtegratinerte poteter med spicy chorizo og bak i ovnen – superenkelt og utrolig smakfullt! Se hele oppskriften her.

Fløtegratinerte poteter med middagspølse

Server lune fløtegratinerte poteter med middagspølse og friske grønnsaker. Topp med syltet rødløk for ekstra god smak. Se hele oppskriften her. 

Hvor får du kjøpt Rett i ovn fra Grønn & Frisk?

Rett i ovn fra Grønn & Frisk får du kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og KIWI.