Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Slik spiser du litt grønnere i sommer

En god sommer er fylt av sol, varme og hyggelige matopplevelser som bringer venner og familie sammen. Vi har samlet våre beste tips og oppskrifter for å inspirere til å spise litt grønnere denne sommeren, uten at det går på bekostning av tid eller smak.

Slik spiser du litt grønnere i sommer

Sommeren er til for å nyte

Når solen skinner på sitt beste vil man aller helst ikke stå inne på kjøkkenet og lage mat. Da kan det være greit med noen raske løsninger som får maten på bordet enkelt og greit, slik at man kan nyte de lange sommerdagene for hva de er verdt.

Et tilbehør for late dager

Med Sommerens friske salat-kit blir sommermaten både bedre og enklere. Kit-ene inneholder alt du trenger for å lage en smakfull salat som er lett å like for store og små. De kommer i en praktisk bolle som gjør at du enkelt kan spise de hjemme på terrassen, ved strandkanten eller på båttur. Det eneste du trenger å gjøre er å åpne, blande og servere! Les mer om de ulike produktene her:

Sommerlige salater

Salat hører sommeren til og med Grønn & Frisk blir det enda lettere å lage fargerike salater med mye smak. Start med din favorittblanding og tilsett gjerne ulike proteiner som belgvekster, kylling eller kjøtt og topp med krutonger, pinjekjerner eller andre crunchy alternativer

Trenger du litt ekstra inspirasjon? Prøv en av våre lekre salat-oppskrifter!

Topp sommeren

Gi middagen det lille ekstra med Dryss På! Sortimentet er bredt og kan gi ekstra tekstur, smak eller crunch til ulike salater og tilbehør.