Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Slik lager du en grønnere matpakke

Vi viser deg hvordan du kan lage en grønnere matpakke med noen enkle triks, og gjøre lunsjen til et måltid man gleder seg ekstra til!

Slik lager du en grønnere matpakke

Bruk kreativiteten

Kreativitet og variasjon er fine stikkord når man skal lage en fristende, grønn matpakke. Med et par enkle tips får du en frisk matpakke som både ser fin ut og smaker godt:  

  • Salat fra Grønn & Frisk gir ekstra tekstur og crunch til brødskivene, og passer som regel sammen med de fleste pålegg. I tillegg er det en super måte å få inn mer grønt i matpakken. Den er også vasket, kuttet og tørket, som er superpraktisk for hektiske morninger. 
  • Varier i grønne toppinger: Ruccula og Baby Leaf Mix er fine blandinger med mye smak. Bland ulike mikser for å lage spennende farge- og smakskombinasjoner.  
  • Prøv et grønt innslag under pålegget også! Smør et lag med Guacamole direkte på brødskiva og legg på ditt favorittpålegg. 
  • En matpakke kan være mer enn bare brødskiver! Lag en enkel pastasalat med ruccula, kylling, tomater og pinjekjerner for en litt annerledes lunsj.

Det lille ekstra

Matpakken blir ekstra hyggelig med en liten bonus! Vårt brede Dryss På-sortiment består av mange crunchy og smakfulle snacks som er supre i sekken. Du kan også kjøpe flere ulike poser og lage din egen nøtteblanding ved å kombinere nøtter, frø og tørket frukt. Legg blandingen over på små glass, slik at du alltid kan ha blandingen klar.

Lyst til å prøve noe nytt? 

En matpakke kan være så mangt – hva med å prøve noe litt annerledes? Sjekk ut en av våre beste lunsj-oppskrifter! 

Hvor får du kjøpt produkter fra Grønn & Frisk? 

Produktene får du kun kjøpt hos MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken, CC Mat, Jacob’s og Kiwi.