Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Grillet sommerkotelett og Fløtepoteter

Lag en superenkel middag på grillen med sommerkoteletter, fløtepoteter og brokkolini. Dryss gjerne over litt finhakket bladpersille før servering.

  • 2 porsjoner
  • 35 minutter
  • Lett
Grillet sommerkotelett og Fløtepoteter

Velg antall porsjoner

Ingredienser

    • 2 stk. sommerkoteletter*
    • 1 pakke fløtepoteter*
    • 1 dl revet ost*
    • 200 g brokkolini*
    • bladpersille*, kan sløyfes
    • salt og pepper*
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Topp fløtepotetene med revet ost og grill i ca. 10–12 minutter.
  2. Krydre kotelettene med salt og pepper etter eget ønske. Grill kotelettene i ca. 2–3 minutter på hver side. Legg dem til side på indirekte varme til de har fått en gyllen farge.
  3. Vask og tørk brokkolinien og ringle over litt olivenolje før de grilles raskt.
  4. Anrett kotelettene på egnede tallerkener og server med lune fløtepoteter og brokkolini til. Dryss gjerne over litt finhakket bladpersille.

Næringsinnhold