Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Grønnkål Mix med kylling og småpoteter

Server stekt Grønnkål Mix med kyllingfilet og våre hvitløksmarinerte småpoteter! Server gjerne med en god dressing til.

  • 2 porsjoner
  • 40 minutter
  • Lett
Grønnkål Mix med kylling og småpoteter

Velg antall porsjoner

Ingredienser

    • 1 pakke grønnkål mix*
    • 200 g kyllingfilet*
    • 1 pakke småpoteter*
    • olje*, til steking
    • salt og pepper*
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Forvarm ovnen til 180 grader.
  2. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek dem raskt i en stekepanne på høy varme til du får en fin stekeskorpe.
  3. Ha kyllingen over i en ildfast form og stek i ovnen i ca. 30 minutter.
  4. Ta av folien på potetene og varm i ovnen i 10–12 minutter til de blir sprø på utsiden.
  5. Stek Grønnkål Mix i litt olje i en stekepanne på medium/sterk varme i et par minutter. Krydre gjerne med salt og pepper.
  6. Del kyllingen i fine skiver og anrett på to tallerkener med Grønnkål Mix og potetene.

Næringsinnhold