Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Grønnsaker til steking med kyllingkjøttboller

Grønnsaker til steking er et supert utgangspunkt for en god middag. Her har vi brukt blandingen med blomkål, grønnkål, rødløk og umamiglaze.

  • 2 porsjoner
  • 25 minutter
  • Lett
Grønnsaker til steking med kyllingkjøttboller

Velg antall porsjoner

Ingredienser

    • 1 pakke grønnsaker til steking*
    • 14 stk. kyllingkjøttboller*
    • olje eller smør*, til steking
    • salt og pepper*
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Stek kyllingkjøttbollene etter anvisning på pakken. 
  2. Stek grønnsaksblandingen i ca. 3–5 minutter og rør inn glazen mot slutten av steketiden. Du kan også tilberede grønnsaker til steking i stekeovn eller airfryer. Sett stekeovnen eller airfryeren på 200 grader og stek i 10–12 minutter og rør inn glazen før servering. 
  3. Anrett grønnsaker og kyllingkjøttboller på en tallerken og server. 

Produkter i denne oppskriften

Næringsinnhold