Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Lammekoteletter med Småpoteter og Ovnsbakte Rotgrønnsaker

Lam, småpoteter og rotgrønnsaker – denne lekre middagen er klar på under en halvtime.

  • 2 porsjoner
  • 25 minutter
  • Lett
Lammekoteletter med Småpoteter og Ovnsbakte Rotgrønnsaker

Velg antall porsjoner

Ingredienser

    • 1 pakke småpoteter med rosmarin*
    • 1 pakke ovnsbakte rotgrønnsaker*
    • 400 g lammekoteletter*
    • smør*, til steking
    • persille*
    • rosmarin*
    • salt og pepper*
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Bak poteter og rotgrønnsaker i stekeovnen på 200 grader i ca. 15 minutter.
  2. Krydre kotelettene med salt og pepper. Stek kotelettene i smør til de er gylne, 3-4 minutter på hver side.
  3. Anrett poteter, rotgrønnsaker og koteletter på en tallerken og dryss over friske urter.

Næringsinnhold