Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Stekt torsk med Småpoteter og Ovnsbakte Rotgrønnsaker

Stekt torsk er perfekt til småpoteter og saftige rotgrønnsaker. Topp med hakkede urter og frisk sitronsaft!

  • 2 porsjoner
  • 20 minutter
  • Lett
Stekt torsk med Småpoteter og Ovnsbakte Rotgrønnsaker

Velg antall porsjoner

Ingredienser

    • 1 pakke småpoteter*
    • 1 pakke ovnsbakte rotgrønnsaker*
    • 400 g torskefilet*, i stykker
    • olivenolje*
    • smør*
    • salt og pepper*
    • hakkede urter*
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Krydre rotgrønnsaker etter eget ønske. Sett inn både Rotgrønnsaker og Småpoteter i forvarmet stekeovn på 220 °C. Stekes i 15-20 minutter, vend både rotgrønnsaker og småpoteter underveis.
  2. Mens grønnsakene og potetene står i ovnen begynner du på torsken. Fres smør i en stekepanne og ha i torskefiletene, stek i ca. 10 minutter til den er gjennomstekt.
  3. Lag en enkel smørsaus i en annen panne ved å smelte litt smør og krydre med salt og pepper. Ha gjerne i hakkede urter om du har. 
  4. Legg torsk, grønnsaker og poteter på en tallerken og hell over smørsausen.  

Næringsinnhold