Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Klassisk pizza med ruccula

Ruccula på pizza er en velkjent kombinasjon – med litt pinjekjerner får du god crunch også!

  • 2 porsjoner
  • 25 minutter
  • Lett
Klassisk pizza med ruccula

Velg antall porsjoner

Ingredienser

    • 1 pakke ruccula*
    • 1 stk. ferdigstekt pizzabunn*
    • ½ boks pizzasaus*
    • 1 stk. mozzarella*
    • 10 stk. sorte oliven*
    • 1 pakke pinjekjerner*
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Legg pizzabunnen på et bakepapir og ha på pizzasaus. Riv mozzarellaen i biter og fordel den jevnt utover deigen. Topp med oliven.
  2. Stek pizzaen i 5-7 minutter på 250 grader. Følg med godt underveis – pizzaen blir fort ferdig.
  3. La pizzaen avkjøle i noen minutter og topp med ruccula og pinjekjerner.

Produkter i denne oppskriften

Næringsinnhold