Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Vossakorv med kålrotstappe og mandelpoteter

Vossakorv med fyldig kålrotstappe og mandelpoteter er en superenkel julerett som faller i smak hos både store og små.

  • 4 porsjoner
  • 30 minutter
  • Lett
Vossakorv med kålrotstappe og mandelpoteter

Velg antall porsjoner

Ingredienser

    • 1 stk. vossakorv*
    • 1 stk. julens kokte mandelpoteter*
    • 2 pakke julens ferske kålrotstappe*
    • tyttebærsyltetøy*, til servering
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Del pølsen i biter og stek dem i en stekepanne til de har fått en gyllen farge.
  2. Varm poteter og kålrotstappe i vannbad. Potetene skal trekke under lokk i ca. 10 minutter, mens kålrotstappen skal trekke i ca. 8 minutter.
  3. Server vossakorv med varm kålrotstappe, perfekt kokte mandelpoteter og tyttebærsyltetøy.

Næringsinnhold