Julens Fløtepoteter Med Hvitløk
Grønn & Frisk Fløtepotet med hvitløk er basert på ferske poteter - gjerne de store og de rare. Potetskivene er kokt sous vide i en herlig fløtesaus smaksatt med litt hvitløk. Stekes/gratineres i 30 minutter.
Bruk
Julens Fløtepoteter med hvitløk passer utmerket til klassisk julemat som medisterkaker og julepølse.
Smak
Julens Fløtepoteter smaker mildt av fløte og har et hint av hvitløk.
Tilberedning
I stekeovn
Ha fløtepotetene i en ildfast form og strø på revet ost. Gratineres på 220 °C i ca. 30 minutter.
Oppbevaring
Kjølevare: 0–4 °C.
Ingredienser
POTETER 66 %, FLØTEBLANDING 33 % (hvorav fløte 76 %, proteinredusert skummetmelk, salt, tapiokastivelse, emulgator (E472e), stabilisatorer (guarkjernemel, xantangummi)), hvitløk 0,7 %.
Kildesorteres som plast.