Rødkål kit
Julens ferske rødkål kit gjør det superenkelt å lage rødkål til jul. Her får du strimlet kål og en krydret eddiklake – det eneste du trenger å gjøre er å tilsette vann og koke opp.
Bruk
Server rødkål til julemat som ribbe, medisterkaker- eller pølser.
Tilberedning
- Ha kål og eddiklake i en stor gryte.
- Tilsett 2 dl vann eller kraft. Kok opp og la det småkoke i ca. 30–40 minutter.
- Smak til med mer sukker eller eddik eller preferanse. Tilsett gjerne litt ribbefett til slutt.
Oppbevaring
Kjølevare: 0–4 °C.
Ingredienser
Rødkål 79 %, eddik 21 % (sukker, eplecidereddik (konserveringsmiddel Natriumhydrogensulfitt), vann, salt, rødvinskonsentrat, bringebær, løkpulver, fortykningsmiddel (xantangummi), allehånde, laurbærblad, nellik.