Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Rødkål kit

Julens ferske rødkål kit gjør det superenkelt å lage rødkål til jul. Her får du strimlet kål og en krydret eddiklake – det eneste du trenger å gjøre er å tilsette vann og koke opp.

Rødkål kit
Bruk

Server rødkål til julemat som ribbe, medisterkaker- eller pølser. 

Tilberedning
  1. Ha kål og eddiklake i en stor gryte.
  2. Tilsett 2 dl vann eller kraft. Kok opp og la det småkoke i ca. 30–40 minutter. 
  3. Smak til med mer sukker eller eddik eller preferanse. Tilsett gjerne litt ribbefett til slutt. 
Oppbevaring

Kjølevare: 0–4 °C.

Ingredienser

Rødkål 79 %, eddik 21 % (sukker, eplecidereddik (konserveringsmiddel Natriumhydrogensulfitt), vann, salt, rødvinskonsentrat, bringebær, løkpulver, fortykningsmiddel (xantangummi), allehånde, laurbærblad, nellik.