Surkål kit
Julens ferske surkål kit gjør det superenkelt å lage surkål til jul. Her får du strimlet kål og en krydret eddiklake – det eneste du trenger å gjøre er å tilsette vann og koke opp.
Bruk
Server surkål til fet mat som ribbe, medisterkaker eller til klassiske kjøttkaker.
Tilberedning
- Ha kål og eddiklake i en stor gryte.
- Tilsett 2 dl vann eller kraft. Kok opp og la det småkoke i ca. 30–40 minutter.
- Smak til med mer sukker eller eddik eller preferanse. Tilsett gjerne litt ribbefett til slutt.
Oppbevaring
Kjølevare: 0–4 °C.
Ingredienser
Hodekål 79 %, eddik 21 % (sukker, vann, eplecidereddik (konserveringsmiddel Natriumhydrogensulfitt), eddik, karve, salt, løkpulver, fortykningsmiddel (xantangummi, johannesbrødkjernemel).
Næringsinnhold
Surkål kit har et naturlig innhold av kostfiber.