Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Surkål kit

Julens ferske surkål kit gjør det superenkelt å lage surkål til jul. Her får du strimlet kål og en krydret eddiklake – det eneste du trenger å gjøre er å tilsette vann og koke opp.

Surkål kit
Bruk

Server surkål til fet mat som ribbe, medisterkaker eller til klassiske kjøttkaker. 

Tilberedning
  1. Ha kål og eddiklake i en stor gryte.
  2. Tilsett 2 dl vann eller kraft. Kok opp og la det småkoke i ca. 30–40 minutter. 
  3. Smak til med mer sukker eller eddik eller preferanse. Tilsett gjerne litt ribbefett til slutt. 
Oppbevaring

Kjølevare: 0–4 °C.

Ingredienser

Hodekål 79 %, eddik 21 % (sukker, vann, eplecidereddik (konserveringsmiddel Natriumhydrogensulfitt), eddik, karve, salt, løkpulver, fortykningsmiddel (xantangummi, johannesbrødkjernemel).

Næringsinnhold

Surkål kit har et naturlig innhold av kostfiber.