
Fløtepotet Med Hvitløk 500 g
Grønn & Frisk Fløtepotet med hvitløk er basert på ferske poteter - gjerne de store og "rare". Potetskivene er kokt sous vide i en herlig fløtesaus smaksatt med litt hvitløk. Stekes/gratineres på 15 minutter.
Bruk
Ferske Fløtepoteter med hvitløk passer perfekt som tilbehør til lam, kjøtt og kylling.
Smak
Ferske Fløtepoteter smaker mildt av fløte og har et hint av hvitløk.
Tilberedning
I stekeovn
Ha fløtepotetene i en ildfast form og strø på revet ost. Gratineres på 220 °C i ca. 30 minutter.
Oppbevaring
Kjølevare: 0–4 °C.
Ingredienser
Potet (65 %), fløteblanding (34 %)(fløte, salt, tapiokastivelse, emulgator (E472e), stabilisatorer (E412, E415)), hvitløk (0,7 %), antioksidanter (sitronsyre, natriumdisulfitt).
Allergener: Melk, sulfitt.
Glutenfri
Nettovekt: 500 g.
Kildesortering
Kildesorteres som plast.