Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Fløtepotet Med Hvitløk 500 g

Grønn & Frisk Fløtepotet med hvitløk er basert på ferske poteter - gjerne de store og "rare". Potetskivene er kokt sous vide i en herlig fløtesaus smaksatt med litt hvitløk. Stekes/gratineres på 15 minutter.

Fløtepotet Med Hvitløk 500 g
Bruk

Ferske Fløtepoteter med hvitløk passer perfekt som tilbehør til lam, kjøtt og kylling.

Smak

Ferske Fløtepoteter smaker mildt av fløte og har et hint av hvitløk.

Tilberedning

I stekeovn

Ha fløtepotetene i en ildfast form og strø på revet ost. Gratineres på 220 °C i ca. 30 minutter.

Oppbevaring

Kjølevare: 0–4 °C.

Ingredienser
Potet (65 %), fløteblanding (34 %)(fløte, salt, tapiokastivelse, emulgator (E472e), stabilisatorer (E412, E415)), hvitløk (0,7 %), antioksidanter (sitronsyre, natriumdisulfitt). Allergener: Melk, sulfitt. Glutenfri Nettovekt: 500 g.

Kildesortering

Kildesorteres som plast. 

Relaterte oppskrifter